Спот и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022 година
РЕЗУЛТАТИ И ТАБЕЛА ПОСЛЕ ОДИГРАНИ КОЛА
СЕДМО КОЛО – ПОСЛЕДНО КОЛО / Четврток – 12 Мај 2022 год.
бр. Училишни екипи резултат стрелци на голови
1 ООУ “Кирил и Методиј“ – ООУ “Кочо Рацин“ 1 : 2 бр. 10 (1) ООУ “Кирил и Методиј“
бр, 11, 3 (1) ООУ “Кочо Рацин“
2 ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Коле Неделковски“ 2 : 2 бр. 11 ( 2) – ООУ “Димитар Миладинов“
бр. 7, 8 (1) ООУ “Коле Неделковски“
3 ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “11 Октомври“ 2 : 3 бр. 2, 4 (1) ООУ “Ј.Х Песталоци“
бр. 9 (2), бр, 7 (1) – ООУ “11 Октомври“
4 ООУ “Киро Глигоров“  – ООУ “Гоце Делчев“ 1 : 3  бр. 12 (1) ООУ “Киро Глигоров“
бр. 5 (2), бр. 11 (1) ООУ “Гоце Делчев“
 
Место Училишта бодови бодови   голови гол
разлика
победи нерешени порази дадени примени
1 ООУ “Коле Неделковски“ 19 6 1 0 27 4 23
2 ООУ “11 Октомври“ 18 6 0 1 28 4 24
3 ООУ “Димитар Миладинов“ 16 5 1 1 39 4 35
4 ООУ “Ј.Х Песталоци“ 10 3 1 3 15 19 -4
5 ООУ “Кочо Рацин“ 9 3 0 4 8 28 -20
6 ООУ “Кирил и Методиј“ 4 1 1 5 5 18 -13
7 ООУ “Гоце Делчев“ 4 1 1 5 7 21 -15
8 ООУ “Киро Глигоров“ 1 0 1 6 5 34 -29
 
ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ
ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ – 25. 05. 2022 – 12.00 часот
ООУ “11 Октомври“ – ООУ “Димитар Миладинов“ – 25. 05. 2022 – 12.45 часот
 
Натпревар за III-то и IV-то место – 26. 05. 2022 – 12.00 часот
ФИНАЛЕ – 26. 05. 2022 – 12.45 часот
ЛИСТА НА СТРЕЛЦИ / ЛИГА МАЛ ФУДБАЛ / ОПШТИНА ЦЕНТАР / 2021/2022
бр. Име и презиме Училиште I коло II коло III коло IV коло V коло VI коло VII коло ВКУПНО
1 Матеј Киш (7) ООУ “11 Октомври“ 5 3 3 4 0 2 1 18
2 Андреј Деспотовски (11) ООУ “Димитар Миладинов“ 4 1 2 2 1 0 2 12
3 Давид Тодоровски (8) ООУ “Димитар Миладинов“ 0 3 3 0 3 0 0 9
4 Павел Андов (7) ООУ “Ј. Х Песталоци“ 0 2 0 2 1 1 1 7
5 Никола Јовановски (9) ООУ “11 Октомври“ 1 1 0 2 0 0 2 6
6 Марко Џолев (8) ООУ “Коле Неделковски“ 3 1 0 1 0 0 1 6
7 Марко Аврамоски (9) ООУ “Димитар Миладинов“ 1 1 1 2 0 1 0 6
8 Павел Марковски (6) ООУ “Коле Неделковски“ 2 0 1 1 1 1 0 6
9 Андреј Стојановски (4) ООУ “Ј. Х Песталоци“ 0 0 0 4 0 0 1 5
10 Алексеј Ивановски (7) ООУ “Коле Неделковски“ 0 2 1 1 0 0 0 4
11 Никола Ангеловски (4) ООУ “Димитар Миладинов“ 2 0 0 1 1 0 0 4
12 Ален Грозданов (11) ООУ “Киро Глигоров“ 0 0 0 0 1 2 1 4

 

ЛИСТА НА НАЈДОБРИ 12 СТРЕЛЦИ ПО ОДИГРАНИ 7 КОЛА

Comments are closed.

Close Search Window