Герасимовски-Ѓоргиевска: Овозможуваме бесплатни стоматолошки услуги за децата од социјално ранливите категории во Центар

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски-Ѓоргиевска: Овозможуваме бесплатни стоматолошки услуги за децата од социјално ранливите категории во Центар

Герасимовски додели 81 стипендија на ученици за учебната 2021/2022 година

Активности, Образование|

Со пораки за понатамошни успеси и достигнувања во... Повеќе → Герасимовски додели 81 стипендија на ученици за учебната 2021/2022 година

Градоначалникот Герасимовски додели 8 стипендии на деца од семејства со висок социјален ризик во Општина Центар

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски на 8... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски додели 8 стипендии на деца од семејства со висок социјален ризик во Општина Центар

Герасимовски на 67-та годишнина на ООУ „Димитар Миладинов“, силно вложуваме во квалитетно образование во сите училишта во Oпштина Центар

Активности, Образование|

Горан Герасимовски градоначалникот на општина Центар... Повеќе → Герасимовски на 67-та годишнина на ООУ „Димитар Миладинов“, силно вложуваме во квалитетно образование во сите училишта во Oпштина Центар

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта

Култура, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта

Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Образование, Спот и млади|

Врз основа на член 50, став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Оглас за доделување на стипендии на талентирани ученици од областа на науките од основните општински училишта

Образование|

     Врз основа на член 50 став 1 од Законот за... Повеќе → Оглас за доделување на стипендии на талентирани ученици од областа на науките од основните општински училишта

Наставници од ООУ „11 Октомври“ на обука за мултимедија во Италија

Образование|

Општинското основно училиште „11 Октомври“, Центар е... Повеќе → Наставници од ООУ „11 Октомври“ на обука за мултимедија во Италија

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на кровот на ООУ „Ј.Х. Песталоци“

Активности, Образование|

Утринава, градоначалникот на Општина Центар, Саша... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на кровот на ООУ „Ј.Х. Песталоци“

Шестотини првачиња во основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Општина Центар ги отвори вратите за 600 првачиња што ќе... Повеќе → Шестотини првачиња во основните училишта во Општина Центар

Close Search Window