Образование|

Детски џагор, смеа и навивачки извици ќе ечат меѓу зградите близу основното општинско училиште „11 Октомври“’.
Во населба Пролет го реконструиравме детското и спортските игралишта со нови спортски реквизити што ќе овозможат нови дружби и здрав психофизички развој за децата што живеат во овој реон на Центар.
Вложуваме во детски и спортски игралишта во Општина Центар.

Comments are closed.

Close Search Window