Пуштен во употреба објектот Пепелашка на градинката „Р.Ј. Корчагин“ во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар заврши со комплетната реконструкција на... Повеќе → Пуштен во употреба објектот Пепелашка на градинката „Р.Ј. Корчагин“ во Општина Центар

Конкурс за доделување на Годишната награда на Општина Центар – „Феникс” за 2020 година

Активности, Совет|

Врз основа на член 7 од Правилникот за начинот, условите и... Повеќе → Конкурс за доделување на Годишната награда на Општина Центар – „Феникс” за 2020 година

Општина Центар го решава проблемот со дел од „барокните сендвичари“ во централното градско подрачје

Активности|

Урбаниот хаос во централното градско подрачје, креиран од... Повеќе → Општина Центар го решава проблемот со дел од „барокните сендвичари“ во централното градско подрачје

Богдановиќ и Баздникин положија свежо цвеќе во чест на јубилејот 75 години од завршувањето на Втората светска војна

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Баздникин положија свежо цвеќе во чест на јубилејот 75 години од завршувањето на Втората светска војна

Општина Центар во пресрет на новата учебна година со дополнителни мерки за децата со потешкотии во развојот

Активности, Образование|

Општина Центар ги направи сите неопходни подготовки за... Повеќе → Општина Центар во пресрет на новата учебна година со дополнителни мерки за децата со потешкотии во развојот

Санкционирани 135 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 135 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Центар ќе го реконструира „Матично“, а ќе го користат младински здруженија и невладини организации

Активности|

Некогашното „Матично“, кое се наоѓа во задниот дел од... Повеќе → Центар ќе го реконструира „Матично“, а ќе го користат младински здруженија и невладини организации

Одобрението за градба на „Шпански скали ништовно, одбиена жалбата на инвеститорот Амадеус Девелопмент ДООЕЛ

Активности|

Второстепениот орган при Министерството за транспорт и... Повеќе → Одобрението за градба на „Шпански скали ништовно, одбиена жалбата на инвеститорот Амадеус Девелопмент ДООЕЛ

Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Uncategorized|

Општина Центар објавува ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани... Повеќе → Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Прекршочна казна од 500 евра поради надминување на дозволеното ниво за бучава на „Бруклински“

Активности|

Општина Центар, во континуитет ја продолжува грижата за... Повеќе → Прекршочна казна од 500 евра поради надминување на дозволеното ниво за бучава на „Бруклински“

Close Search Window