Uncategorized|

Рокот за аплицирање на кандидатите за реонски попишувачи и реонски инструктори за претстојниот попис на населението е продолжен до 12.8.2021 година.

Заинтересираните кандидати можат да се пријават електронски, со пополнување на пријава на линкот https://www.stat.gov.mk/popis/PrijavaPopis2021.aspx.

Comments are closed.

Close Search Window