Дневен ред за 33. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Врз основа на член 57 став 2 од Деловникот на Советот на... Повеќе → Дневен ред за 33. седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Напредува изградбата за проширување на капацитетите на ООУ „Коле Неделковски“

Комунални дејности, Образование|

Напредува изградбата на новите капацитети во ООУ „Коле... Повеќе → Герасимовски: Напредува изградбата за проширување на капацитетите на ООУ „Коле Неделковски“

Конкурс за избор на најдобро уредено училиште со рециклирани материјали во Општина Центар-Скопје

Конкурси, Образование|

Општина Центар-Скопје распишува конкурс на тема „Учиме да... Повеќе → Конкурс за избор на најдобро уредено училиште со рециклирани материјали во Општина Центар-Скопје

Доделено признание на наставничката Аида Петровска од ООУ „Димитар Миладинов“

Образование|

Огромна благодарност и поддршка за Аида Петровска,... Повеќе → Доделено признание на наставничката Аида Петровска од ООУ „Димитар Миладинов“

Герасимовски: Детско игралиште близу Градската болница доби нови реквизити

Комунални дејности, Образование|

Општина Центар продолжува со реконструкција на детските... Повеќе → Герасимовски: Детско игралиште близу Градската болница доби нови реквизити

Фудбалско игралиште близу ССМ ќе биде заменето со ново

Комунални дејности|

Денеска започна демонтажата на старото фудбалско... Повеќе → Фудбалско игралиште близу ССМ ќе биде заменето со ново

Close Search Window