Општина Центар ги реконструира улиците „Драмска“ и крак на „Тасино Чешмиче“

Активности|

Започна реконструкцијата на улиците „Драмска“ и крак на... Повеќе → Општина Центар ги реконструира улиците „Драмска“ и крак на „Тасино Чешмиче“

Општина Центар објавува интерен оглас за пополнување на место со унапредување

Uncategorized|

Врз основа на  член 11, 30, 48 и 49 од Законот за... Повеќе → Општина Центар објавува интерен оглас за пополнување на место со унапредување

Општина Центар ќе донира 100.000 денари во чест на Јасмина Василковска

Активности, Совет|

На денешната 65. седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар ќе донира 100.000 денари во чест на Јасмина Василковска

Дневен ред за 65-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 65-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 65-та седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар ги награди најдобрите ученици

Активности, Образование|

Денес во Општина Центар се организираше традиционалниот... Повеќе → Општина Центар ги награди најдобрите ученици

Нови проекти во основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Градоначалникот Саша Богдановиќ одржа работен состанок со... Повеќе → Нови проекти во основните училишта во Општина Центар

Санкционирани 117 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 117 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window