Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2023/2024 година

Герасимовски: 110 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Образование|

110 решенија на барателите за остварување на правото за... Повеќе → Герасимовски: 110 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Јавен повик за ангажирање на лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Образование|

Врз основа на Програмата за образование на Општина... Повеќе → Јавен повик за ангажирање на лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Герасимовски: Засилено полициско присуство во Центар по последните случувања во општината

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Засилено полициско присуство во Центар по последните случувања во општината

Герасимовски: Се асфалтира паркингот зад Народна Банка

Активности, Проекти|

Општина Центар минатата недела го прошири дивиот паркинг... Повеќе → Герасимовски: Се асфалтира паркингот зад Народна Банка

Герасимовски: Преку стручни совети до рано препознавање и решавање на булинг меѓу учениците

Образование|

Општина Центар спроведува обуки за наставниците и... Повеќе → Герасимовски: Преку стручни совети до рано препознавање и решавање на булинг меѓу учениците

Герасимовски: Нов кров и енергетски ефикасна фасада доби градинката „13 Ноември“ објектот Јасмин

Образование|

Општина Центар ги заврши реконструктивните зафати на... Повеќе → Герасимовски: Нов кров и енергетски ефикасна фасада доби градинката „13 Ноември“ објектот Јасмин

Обуки за давање Прва помош за осмооделенците во Центар

Образование|

По повод Светскиот ден на Првата помош, Општина Центар... Повеќе → Обуки за давање Прва помош за осмооделенците во Центар

Герасимовски: Се проширува и регулира дивиот паркинг зад Народна Банка

Активности, Проекти|

Општина Центар го проширува и го регулира дивиот паркинг... Повеќе → Герасимовски: Се проширува и регулира дивиот паркинг зад Народна Банка

Close Search Window