Означен крајот на учебната година во Центар со театарска претстава за врсничкото насилство

Активности, Образование|

Во период кога насилството помеѓу децата и булингот се тема... Повеќе → Означен крајот на учебната година во Центар со театарска претстава за врсничкото насилство

Дневен ред за 25. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 25. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 25. седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Заврши реконструкцијата на детско игралиште во Капиштец

Активности, Спорт и млади|

Општина Центар неодамна започна со реконструкција на... Повеќе → Герасимовски: Заврши реконструкцијата на детско игралиште во Капиштец

Минатата недела санкционирани 236 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани 236 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Стартува Проектот Сервис за стари – „Центар се грижи за возрасните”

Активности, Проекти|

Општина Центар го распиша јавниот повик за проектот Сервис... Повеќе → Герасимовски: Стартува Проектот Сервис за стари – „Центар се грижи за возрасните”

Јавен повик за доделување на субвенција за Проектот Сервис за стари – „Центар се грижи за возрасните”

Проекти|

Врз основа на член 22, став 1, точка 7, член 50, став 1, точка 16 од... Повеќе → Јавен повик за доделување на субвенција за Проектот Сервис за стари – „Центар се грижи за возрасните”

54 години од работењето на центарското училиште „Јохан Хајнрих Песталоци“

Образование|

Веќе пет и пол децении општинското основно училиште „Јохан... Повеќе → 54 години од работењето на центарското училиште „Јохан Хајнрих Песталоци“

Герасимовски: Во Општина Центар создаваме еднакви можности за сите, родовата еднаквост се постигнува преку дела

Активности|

„Секој од нас има право на еднакви можности без разлика на... Повеќе → Герасимовски: Во Општина Центар создаваме еднакви можности за сите, родовата еднаквост се постигнува преку дела

Општина Центар и Амбасадата на САД во заедничка екоакција

Активности|

По повод 50-годишниот јубилеј од одбележувањето на... Повеќе → Општина Центар и Амбасадата на САД во заедничка екоакција

Герасимовски: Го затрупуваме градилиштето на „9 Мај“, инвеститорот не гради според одобрението

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, во... Повеќе → Герасимовски: Го затрупуваме градилиштето на „9 Мај“, инвеститорот не гради според одобрението

Close Search Window