Герасимовски: Голема акција за чистење на сите основни училишта во Центар, придружете ни се

Активности|

Општина Центар организира голема акција за чистење на сите... Повеќе → Герасимовски: Голема акција за чистење на сите основни училишта во Центар, придружете ни се

Герасимовски: Утре започнува последната шеста фаза од реконструкцијата на „Орце Николов“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, за... Повеќе → Герасимовски: Утре започнува последната шеста фаза од реконструкцијата на „Орце Николов“

Герасимовски: Отвораме три нови пензионерски клубови – ги реализираме изборните ветувања

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Отвораме три нови пензионерски клубови – ги реализираме изборните ветувања

Општина Центар го започна одбележувањето на 100 годишнината од раѓањето на Блаже Конески

Култура, Проекти|

Општина Центар успешно ја реализира првата фаза од... Повеќе → Општина Центар го започна одбележувањето на 100 годишнината од раѓањето на Блаже Конески

Герасимовски: Го средуваме градежниот хаос на улица „Козара“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, со... Повеќе → Герасимовски: Го средуваме градежниот хаос на улица „Козара“

За седум дена санкционирани 172 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани 172 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар ја започна исплатата за поправка и санација на кровови и лифтови во вредност од 35.000 евра

Активности, Проекти|

Општина Центар ја започна исплатата за финансиската... Повеќе → Општина Центар ја започна исплатата за поправка и санација на кровови и лифтови во вредност од 35.000 евра

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Герасимовски: Хигиеничарите од Општина Центар со уреден работен однос во новото комунално претпријатие

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Хигиеничарите од Општина Центар со уреден работен однос во новото комунално претпријатие

Конституиран е новиот состав на Советот на Општина Центар

Активности, Совет|

Со порака за успех и работа во интерес на граѓаните,... Повеќе → Конституиран е новиот состав на Советот на Општина Центар

Close Search Window