Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Општина Центар подели 150 пакети храна за пензионерите и згрижувачките семејства

Активности|

Општина Центар во соработка со невладината организација... Повеќе → Општина Центар подели 150 пакети храна за пензионерите и згрижувачките семејства

Дневен ред за 51. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 51. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 51. седница на Совет

Конзервација и реставрација на излозите и рекламите на 18 дуќани во Стара скопска чаршија

Култура, Проекти|

Општина Центар во соработка со Министерствотo за економија... Повеќе → Конзервација и реставрација на излозите и рекламите на 18 дуќани во Стара скопска чаршија

Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Uncategorized|

Во месец јуни оваа година,  Општина Центар, преку... Повеќе → Општина Центар поведе судска постапка за утврдување на раскинување на договорите со Графички Центар ДОО Скопје

Пуштен во употреба објектот Пепелашка на градинката „Р.Ј. Корчагин“ во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар заврши со комплетната реконструкција на... Повеќе → Пуштен во употреба објектот Пепелашка на градинката „Р.Ј. Корчагин“ во Општина Центар

Конкурс за доделување на Годишната награда на Општина Центар – „Феникс” за 2020 година

Активности, Совет|

Врз основа на член 7 од Правилникот за начинот, условите и... Повеќе → Конкурс за доделување на Годишната награда на Општина Центар – „Феникс” за 2020 година

Општина Центар го решава проблемот со дел од „барокните сендвичари“ во централното градско подрачје

Активности|

Урбаниот хаос во централното градско подрачје, креиран од... Повеќе → Општина Центар го решава проблемот со дел од „барокните сендвичари“ во централното градско подрачје

Богдановиќ и Баздникин положија свежо цвеќе во чест на јубилејот 75 години од завршувањето на Втората светска војна

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Баздникин положија свежо цвеќе во чест на јубилејот 75 години од завршувањето на Втората светска војна

Општина Центар во пресрет на новата учебна година со дополнителни мерки за децата со потешкотии во развојот

Активности, Образование|

Општина Центар ги направи сите неопходни подготовки за... Повеќе → Општина Центар во пресрет на новата учебна година со дополнителни мерки за децата со потешкотии во развојот

Close Search Window