Општина Центар формира Комисија за следење и имплементирање на препораките и заклучоците на Владата на РСМ и на Главниот координативен кризен штаб

Активности|

Со цел навремено и соодветно справување со епидемијата на... Повеќе → Општина Центар формира Комисија за следење и имплементирање на препораките и заклучоците на Владата на РСМ и на Главниот координативен кризен штаб

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ОД СЕКТОР ЗА УРБАНИЗАМ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Активности|

Почитувани сограѓани, Секторот за урбанизам и урабнистичко... Повеќе → ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ ОД СЕКТОР ЗА УРБАНИЗАМ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Општина Центар со еднократна финансиска помош од 555.000 денари

Активности|

Комисијата за социјална и здравстена заштита на Општина... Повеќе → Општина Центар со еднократна финансиска помош од 555.000 денари

Општина Центар со активности за поддршка на полициските станици

Активности|

Во ек на пандемијата на Корона вирусот, Општина Центар како... Повеќе → Општина Центар со активности за поддршка на полициските станици

Општина Центар со заштеда од 10.000.000 денари електрична енергија

Активности|

Општина Центар согласно Законот за енергетика и Законот за... Повеќе → Општина Центар со заштеда од 10.000.000 денари електрична енергија

Close Search Window