Активности|

Почитувани сограѓани,

Секторот за урбанизам и урабнистичко планирање на Општина Центар ќе ги издава хартиените документи (изводи од ДУП-ови, правосилни-управни акти и слични документи), во нов термин.

Почнувајќи од 13.4.2020, секој понеделник од 9:00 часот до 13:30 часот, преку пултот на влезот во бараката бр. 3 (Сектор за урбанизам), ќе се издаваат сите хартиени документи кои им се потребни на граѓаните.

Издавањето на документите ќе се извршува со претходно известување на странките од страна на вработените во Секторот за урбанизам.

Comments are closed.

Close Search Window