Активности|

Со цел навремено и соодветно справување со епидемијата на Корона вирусот (КОВИД 19), Општина Центар формираше Комисија за следење и имплементирање на препораките и заклучоците на Владата на РСМ и на Главниот координативен кризен штаб.

Комисијата е составена од вработени во администрацијата во Општина Центар.

Во продолжение на овој линк може да ги погледнете и контактите на општинските штабови за заштита и спасување – https://koronavirus.gov.mk/kontakti/opshtini

Comments are closed.

Close Search Window