Кампања за хигиена на раце, односно правилно миење на рацете во основните училишта во Центар

Активности|

Државниот санитарен и здравствен инспекторат и општина... Повеќе → Кампања за хигиена на раце, односно правилно миење на рацете во основните училишта во Центар

Парична помош, бебешки производи и услуги за 100 семејства во Општина Центар

Активности|

Во новото општинско основно училиште „Киро Глигоров“,... Повеќе → Парична помош, бебешки производи и услуги за 100 семејства во Општина Центар

Богдановиќ во посета на Здружението на пензионери во Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, го... Повеќе → Богдановиќ во посета на Здружението на пензионери во Општина Центар

За 7 дена санкционирани 274 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За 7 дена санкционирани 274 непрописно паркирани возила во Центар

Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Активности, Образование|

Денес, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар во вторник, на 38-та седница помеѓу... Повеќе → Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ј 21- локалитет Клинички центар и Геолошки завод

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ј 21- локалитет Клинички центар и Геолошки завод

Урбани топоними во Центар – инсталации наменети за зачувување на спомените на градот

Активности, Проекти|

Идејата на проектот Урбани топоними е да ги означи... Повеќе → Урбани топоними во Центар – инсталации наменети за зачувување на спомените на градот

Одржани Буџетските форуми во Општина Центар

Активности, Проекти|

По четврти пат, Општина Центар го реализираше Буџетскиот... Повеќе → Одржани Буџетските форуми во Општина Центар

Отворен е нов дневен центар „Пролет“ за лицата со интелектуална попреченост над 18 години

Активности|

По повод Светскиот ден за лицата со попреченост, 3-ти... Повеќе → Отворен е нов дневен центар „Пролет“ за лицата со интелектуална попреченост над 18 години

Close Search Window