Резултати и табела во ракомет во Лига Центар 2021/22 година

Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22... Повеќе → Резултати и табела во ракомет во Лига Центар 2021/22 година

Резултати од натпревари и табела во ракомет – Лига Центар 2021/22 година

Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2021/22... Повеќе → Резултати од натпревари и табела во ракомет – Лига Центар 2021/22 година

Табела и резултати од одиграни натпревари во одбојка (девојки) во Лига Центар 2021

Спот и млади|

ПЕТТО КОЛО бр. Училишни екипи Резултат 1 ООУ “Гоце Делчев“... Повеќе → Табела и резултати од одиграни натпревари во одбојка (девојки) во Лига Центар 2021

Герасимовски: Бесплатни офталмолошки прегледи за 522 дечиња во градинките во Центар

Активности, Спот и млади|

Во тек се бесплатни офталмолошки прегледи кај 522 деца од... Повеќе → Герасимовски: Бесплатни офталмолошки прегледи за 522 дечиња во градинките во Центар

Герасимовски: Со новото раководство на КК Работнички влегуваме во нови подвизи и успеси

Активности, Спот и млади|

Најтрофејниот кошаркарски колектив КК Работнички со ново... Повеќе → Герасимовски: Со новото раководство на КК Работнички влегуваме во нови подвизи и успеси

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамки на Лига Центар 2021/2022

Спот и млади|

1 Коло ООУ 11 Октомври – ООУ Киро Глигоров 46 – 08 ООУ Гоце... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамки на Лига Центар 2021/2022

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Герасимовски: Даваме засилена поддршка за младинските проекти и активности

Активности, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Даваме засилена поддршка за младинските проекти и активности

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спот и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Close Search Window