Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата

Проекти|

Прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата

Листа на прифатени проекти по Конкурс за ирање на програмски активности на здруженијата и фондациите

Проекти|

Прифатени проекти по Конкурс за финансирање на програмски... Повеќе → Листа на прифатени проекти по Конкурс за ирање на програмски активности на здруженијата и фондациите

Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Јавен повик за финансирање на проекти од областа на спортот

Проекти|

Прифатени проекти од јавен повик за финансирање на проекти... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Јавен повик за финансирање на проекти од областа на спортот

Герасимовски: Субвенционираме до 30% од вкупниот износ за реконструкција на постојни кровови и лифтови во зградите во Општина Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар го објави Јавниот повик за финансиска... Повеќе → Герасимовски: Субвенционираме до 30% од вкупниот износ за реконструкција на постојни кровови и лифтови во зградите во Општина Центар

Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни лифтови во станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни лифтови во станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Герасимовски: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски и... Повеќе → Герасимовски: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Јавен повик за доделување субвенција за проектот Сервис за стари лица

Проекти|

Врз основа на член 36 од Статутот на Општина Центар-Скопје... Повеќе → Јавен повик за доделување субвенција за проектот Сервис за стари лица

Oпштина Центар : Цел Центар на точак, Е-велосипед и Е-тротинет

Активности, Проекти|

За поздрава животна средина и помал сообраќаен метеж-... Повеќе → Oпштина Центар : Цел Центар на точак, Е-велосипед и Е-тротинет

Започнува проектот„ Цел Центар на точак“, субвенции за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

Активности, Проекти|

Општина Центар утре го објавува Јавниот повик со кој го... Повеќе → Започнува проектот„ Цел Центар на точак“, субвенции за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

Герасимовски: Највисока оценка за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“ во Општина Центар

Активности, Проекти|

Најпофални зборови доби проектот „Нега на стари лица во... Повеќе → Герасимовски: Највисока оценка за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“ во Општина Центар

Close Search Window