Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Активности, Култура, Образование, Прес, Совет, Спорт и млади|

Почнувајќи од денеска, секој жител на Општина Центар  ќе... Повеќе → Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Дневен ред за 56-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 56-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 56-та седница на Совет

Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Демант од Општина Центар по повод изјавата на Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ

Активности|

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети... Повеќе → Демант од Општина Центар по повод изјавата на Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ

Градоначалникот на Центар и Рускиот амбасадор засадија садници во знак на пријателство

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Градоначалникот на Центар и Рускиот амбасадор засадија садници во знак на пријателство

Во текот на една недела санкционирани 197 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 197 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Пуштени во употреба две нови паркиралишта на ЈП ПОЦ кај Зелен Пазар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар денес пушта во употреба две... Повеќе → Пуштени во употреба две нови паркиралишта на ЈП ПОЦ кај Зелен Пазар

Донација за поубав престој на децата од градинката “Наум Наумовски Борче” во Центар

Активности, Образование|

Општина Центар и општествено одговорните компании во... Повеќе → Донација за поубав престој на децата од градинката “Наум Наумовски Борче” во Центар

Дневен ред за 55. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 55-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 55. седница на Совет

Close Search Window