Дневен ред за 30. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Врз основа на член 57 став 2 од Деловникот на Советот на... Повеќе → Дневен ред за 30. седница на Совет на Општина Центар

Одржани обуки за директорките во училиштата и градинките во Центар

Активности, Образование|

Во рамки на Општина Центар се одржаа обуки за управување со... Повеќе → Одржани обуки за директорките во училиштата и градинките во Центар

Општина Центар ја отвори првата Енергетска канцеларија во државата

Активности, Енергија Центар|

Општина Центар ја отвори првата Енергетска канцеларија во... Повеќе → Општина Центар ја отвори првата Енергетска канцеларија во државата

Општина Центар: Издадени се 23 правосилни одобренија за градење во периодот од јуни до ноември 2023 година

Активности|

Општина Центар минатата година започна со објавување на... Повеќе → Општина Центар: Издадени се 23 правосилни одобренија за градење во периодот од јуни до ноември 2023 година

Close Search Window