Јавен повик за доделување на поединечна субвенција за жителите на Општина Центар – Скопје, за купување на дополнителна опрема, односно седишта за деца и/или кациги за велосипед, е-велосипед и е-тротинет во 2023 година

Јавен повик|

Општина Центар – Скопје распишува Јавен повик за... Повеќе → Јавен повик за доделување на поединечна субвенција за жителите на Општина Центар – Скопје, за купување на дополнителна опрема, односно седишта за деца и/или кациги за велосипед, е-велосипед и е-тротинет во 2023 година

ЗАПОЧНАА УЧИЛИШНИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ – ЛИГА ЦЕНТАР 2023/2024

Активности, Образование, Спорт и млади|

Денес во спортската сала на ООУ „11 Октомври“,... Повеќе → ЗАПОЧНАА УЧИЛИШНИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ – ЛИГА ЦЕНТАР 2023/2024

ДОДЕЛЕНИ 37 СТИПЕНДИИ ОД ОБЛАСТА НА НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ПОСЕБНИТЕ ВЕШТИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Активности, Образование|

На учениците кои постигнаа високи резултати на државни и... Повеќе → ДОДЕЛЕНИ 37 СТИПЕНДИИ ОД ОБЛАСТА НА НАУКАТА, ТЕХНИКАТА И ПОСЕБНИТЕ ВЕШТИНИ ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Герасимовски: Учениците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ добија ново кошаркарско и фудбалско игралиште

Активности, Образование, Спорт и млади|

Целосно е завршена реконструкцијата на спортското... Повеќе → Герасимовски: Учениците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ добија ново кошаркарско и фудбалско игралиште

Close Search Window