Герасимовски: Ново инклузивно игралиште на место на дотраеното во Капиштец близу Т.Ц Зебра

Проекти|

Ново модерно детско игралиште со седум нови реквизити... Повеќе → Герасимовски: Ново инклузивно игралиште на место на дотраеното во Капиштец близу Т.Ц Зебра

Конкурс за доделување на годишната награда на Општина Центар – ,,Феникс” за 2023 година

Образование|

Годишната награда на Општината Центар – „Феникс” се... Повеќе → Конкурс за доделување на годишната награда на Општина Центар – ,,Феникс” за 2023 година

Герасимовски: По 65 години проширување на капацитетите на ООУ „Коле Неделковски“

Образование|

Општина Центар денес постави камен-темелник за доградба на... Повеќе → Герасимовски: По 65 години проширување на капацитетите на ООУ „Коле Неделковски“

Close Search Window