Информација за отстранување на две дрва

Uncategorized|

Општина Центар ја известува јавноста во текот на денешниот... Повеќе → Информација за отстранување на две дрва

Дневен ред за 1-ва конститутивна седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 1-ва конститутивна седница на Совет на Општина... Повеќе → Дневен ред за 1-ва конститутивна седница на Совет

Градоначалникот Герасимовски додели 8 стипендии на деца од семејства со висок социјален ризик во Општина Центар

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски на 8... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски додели 8 стипендии на деца од семејства со висок социјален ризик во Општина Центар

Герасимовски: Транспарентноста пред сѐ – за првпат јавно достапни извештаите од жири комисиите

Активности, Проекти|

Општина Центар за првпат јавно објавува извештај за работа... Повеќе → Герасимовски: Транспарентноста пред сѐ – за првпат јавно достапни извештаите од жири комисиите

Извештај на претседателот на жири комисијата за избор на идејно решение за локалитетот на фабриката „Треска“, Арх. Миодраг Радоњиќ Бато

Активности, Проекти|

Конкурс за избор на идејно решение за локалитет на фабрика... Повеќе → Извештај на претседателот на жири комисијата за избор на идејно решение за локалитетот на фабриката „Треска“, Арх. Миодраг Радоњиќ Бато

Општина Центар распиша јавен повик за ангажирање на невработени лица од општината во рамки на проектот „Образование за сите“

Активности|

Во тек е јавниот повик на Општина Центар за ангажирање на... Повеќе → Општина Центар распиша јавен повик за ангажирање на невработени лица од општината во рамки на проектот „Образование за сите“

Герасимовски: Нови 1008 садници на улицата „Орце Николов“ во Дебар Маало

Активности|

Улица „Орце Николов“ во Дебар Маало се зазеленува со нови... Повеќе → Герасимовски: Нови 1008 садници на улицата „Орце Николов“ во Дебар Маало

Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во проект „Образование за сите“

Проекти|

Врз основа на Програмата за образование на Општина Центар-... Повеќе → Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во проект „Образование за сите“

Во текот на една недела санкционирани 178 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 178 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Започнува формирањето на ново општинско комунално претпријатие во рамки на ПОЦ

Активности|

Горан Герасимовски градоначалникот на општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Започнува формирањето на ново општинско комунално претпријатие во рамки на ПОЦ

Close Search Window