Совет|

Дневен ред за 1-ва конститутивна седница на Совет на Општина Центар, закажана за 12.11.2021, со почеток од 13:00 часот, во сала за состаноци на Совет (барака бр.6).

Дневен ред

1.            Избор на претседател и на членови на Верификационата комисијa на Советот на Општина Центар-Скопје.

2.            Извештај на Верификационата комисија со предлог за верификација на мандатите на членовите на Советот на Општина Центар-Скопје.

3.            Избор на претседател на Советот на Општина Центар-Скопје.

Comments are closed.

Close Search Window