Учениците од центарските основни училишта ќе учат онлајн

Активности, Образование|

На денешната работна средба на градоначалникот на Општина... Повеќе → Учениците од центарските основни училишта ќе учат онлајн

Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена за наставниците и учениците во основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Општина Центар во соработка со Државниот санитарен и... Повеќе → Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена за наставниците и учениците во основните училишта во Општина Центар

Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ заедно... Повеќе → Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Активности, Образование|

Денес, градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Отворена новата библиотека во ООУ „Киро Глигоров“ во Општина Центар

Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

ООУ „Киро Глигоров“, заедно со Здружението на училишни... Повеќе → Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

По повод Детската недела која оваа година се одбележува под... Повеќе → Одбележана детската недела во ООУ „Киро Глигоров“

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на науките

Образование, Спот и млади|

     Врз основа на член 50 став 1 од Законот за... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на науките

Оглас за додлеување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на културата

Култура, Образование, Спот и млади|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за додлеување стипендии на талентирани ученици од основните општински училишта од областа на културата

Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Образование, Спот и млади|

Врз основа на член 50, став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Одржана свечена церемонија по повод отворањето на ООУ „ Киро Глигоров“ – Богдановиќ: Децата од Капиштец ќе учат во ново, и на овие простори, најмодерно училиште

Активности, Образование|

Под слоганот „За среќно детство“, денеска во присуство на... Повеќе → Одржана свечена церемонија по повод отворањето на ООУ „ Киро Глигоров“ – Богдановиќ: Децата од Капиштец ќе учат во ново, и на овие простори, најмодерно училиште

Close Search Window