Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни лифтови во станбени згради на подрачјето на Општина Центар-Скопје

Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни лифтови во станбени згради на подрачјето на Општина Центар-Скопје

Герасимовски: Субвенционирани 144 велосипеди и електрични тротинети

Активности, Проекти|

Општина Центар информира дека заврши можноста за... Повеќе → Герасимовски: Субвенционирани 144 велосипеди и електрични тротинети

Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Активности, Проекти|

Општина Центар вчера во Централниот регистар го... Повеќе → Герасимовски: ТД „Енергија Центар“ од вчера регистрирано во Централниот регистар

Јавен повик за финансирање проекти од областа на спортот за 2023 година

Проекти|

Врз основа на член 22 став 1 точка 5 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за финансирање проекти од областа на спортот за 2023 година

Јавен повик за финансирање на проекти од сите области на култура

Проекти|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Јавен повик за финансирање на проекти од сите области на култура

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар-Скопје за 2023 година, наменети за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Проекти|

Врз основа на Законот за здруженија и фондации („Службен... Повеќе → Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар-Скопје за 2023 година, наменети за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

„Цел Центар на точак“, започнува проектот за субвенции за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

Активности, Проекти|

Општина Центар го објави Јавниот повик со кој го започнува... Повеќе → „Цел Центар на точак“, започнува проектот за субвенции за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

Јавен повик за доделување на поединечна субвенција на жителите на Општина Центар – Скопје, за купување велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети во 2023 година

Активности, Проекти|

Општина Центар-Скопје распишува Јавен повик за доделување... Повеќе → Јавен повик за доделување на поединечна субвенција на жителите на Општина Центар – Скопје, за купување велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети во 2023 година

Герасимовски: Одлично напредува изградбата на градинката „Пролет“, 40% од градежните работи се готови

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Одлично напредува изградбата на градинката „Пролет“, 40% од градежните работи се готови

Герасимовски: Во моментов тече исплатата за еднократната парична помош за пензионерите

Активности, Прес, Проекти|

Во утринското гостување во Утрински брифинг... Повеќе → Герасимовски: Во моментов тече исплатата за еднократната парична помош за пензионерите

Close Search Window