Герасимовски: Заедно со куќните совети и МВР до конечно решавање на проблемот со бучавата во Центар

Активности|

На четвртата од серијата трибини под насловот „Заедно... Повеќе → Герасимовски: Заедно со куќните совети и МВР до конечно решавање на проблемот со бучавата во Центар

Герасимовски: 3.300.000 денари за поддршка на повозрасните жители во социјален ризик од Центар

Активности, Проекти|

На 16-тата седница на Советот на Општина Центар, покрај... Повеќе → Герасимовски: 3.300.000 денари за поддршка на повозрасните жители во социјален ризик од Центар

Општина Центар: Издадени 68 правосилни одобренија за градење со барања поднесени од 1.1.2021

Активности, Прес|

Како одговорна, транспарентна и отчетна општина, Центар од... Повеќе → Општина Центар: Издадени 68 правосилни одобренија за градење со барања поднесени од 1.1.2021

Општина Центар – единствена општина од државата вклучена во проектот МКФ План во рамки на ERASMUS+ програмата на ЕУ

Активности|

Општина Центар е единствената општина во нашата држава што... Повеќе → Општина Центар – единствена општина од државата вклучена во проектот МКФ План во рамки на ERASMUS+ програмата на ЕУ

Герасимовски: Ја подигнавме значително хигиената во општината, но допрва следат големите промени

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Ја подигнавме значително хигиената во општината, но допрва следат големите промени

Во текот на една недела санкционирани 239 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 239 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Спречивме 8 градби на Водно и неконтролирано градење во Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Спречивме 8 градби на Водно и неконтролирано градење во Центар

Герасимовски од трибина „Заедно одлучуваме“: Реконструиравме 17 улици и започнавме изградба на градинка

Активности|

Денеска градоначалникот на Општина Центар Горан... Повеќе → Герасимовски од трибина „Заедно одлучуваме“: Реконструиравме 17 улици и започнавме изградба на градинка

Општина Центар издаде решение за отстранување на доградба на локал на улица „Македонија“

Активности|

Овластен градежен инспектор на Општина Центар издаде... Повеќе → Општина Центар издаде решение за отстранување на доградба на локал на улица „Македонија“

Дневен ред за 16-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 16-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 16-та седница на Совет

Close Search Window