Герасимовски: Заврши увидот во „Треска“, пожарот не предизвикал штети по здравјето на граѓаните

Активности|

Заврши состанокот на „Штабот за заштита и спасување“ во... Повеќе → Герасимовски: Заврши увидот во „Треска“, пожарот не предизвикал штети по здравјето на граѓаните

ЈП ПОЦ повторно ја отвора канцеларијата за прием на странки во дирекцијата на претпријатието

Uncategorized|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → ЈП ПОЦ повторно ја отвора канцеларијата за прием на странки во дирекцијата на претпријатието

Герасимовски: Во понеделник Кризниот штаб ќе носи одлуки за чистење на отпадот во „Треска“

Активности|

Кризниот штаб на Општина Центар, заедно со другите надлежни... Повеќе → Герасимовски: Во понеделник Кризниот штаб ќе носи одлуки за чистење на отпадот во „Треска“

Герасимовски: Ќе иницирам итно расчистување на земјиштето кај Треска

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, по... Повеќе → Герасимовски: Ќе иницирам итно расчистување на земјиштето кај Треска

Герасимовски: Пожарот е локализиран и речиси целосно изгаснат

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, веднаш по добивањето на... Повеќе → Герасимовски: Пожарот е локализиран и речиси целосно изгаснат

Општина Центар затвори градилиште на Водно

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар затвори... Повеќе → Општина Центар затвори градилиште на Водно

За седум дена санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани 252 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Јавен повик за финансирање проекти од областа на спортот за 2022 година

Проекти|

Врз основа на член 22 став 1 точка 5 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за финансирање проекти од областа на спортот за 2022 година

Јавен повик за финансирање на проекти од сите области на култура

Проекти|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Јавен повик за финансирање на проекти од сите области на култура

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар-Скопје за 2022 година, наменети за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Проекти|

ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ Врз основа на Законот за здруженија и... Повеќе → Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар-Скопје за 2022 година, наменети за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите

Close Search Window