Пуштени во употреба две нови паркиралишта на ЈП ПОЦ кај Зелен Пазар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар денес пушта во употреба две... Повеќе → Пуштени во употреба две нови паркиралишта на ЈП ПОЦ кај Зелен Пазар

Донација за поубав престој на децата од градинката “Наум Наумовски Борче” во Центар

Активности, Образование|

Општина Центар и општествено одговорните компании во... Повеќе → Донација за поубав престој на децата од градинката “Наум Наумовски Борче” во Центар

Дневен ред за 55. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 55-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 55. седница на Совет

Доделени нови решенија за легализација во Општина Центар

Активности|

Денеска во салата за состаноци на Општина Центар,... Повеќе → Доделени нови решенија за легализација во Општина Центар

Центар ги пушти во употреба првите повратни вендинг машини за рециклирање

Активности|

Започнува проектот „И отпадот има вредност!“ на ЈП ПОЦ и... Повеќе → Центар ги пушти во употреба првите повратни вендинг машини за рециклирање

Општина Центар: Во отсуство на аргументи, одлуката на ДКСК е субјективна, заштедивме пари на граѓаните

Активности|

Би сакале да ја информираме јавноста дека Државната... Повеќе → Општина Центар: Во отсуство на аргументи, одлуката на ДКСК е субјективна, заштедивме пари на граѓаните

Санкционирани 206 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 206 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

На 54-тата седница на Советот на Општина Центар усвоен е кварталниот извештај за извршувањето на општинскиот буџет

Активности, Совет|

На 54-тата седница на Советот на Општина Центар, што се одржа... Повеќе → На 54-тата седница на Советот на Општина Центар усвоен е кварталниот извештај за извршувањето на општинскиот буџет

10.000 граѓани ги користат услугите на ЈП ПОЦ по електронски пат

Активности|

10.000 граѓани ги користат услугите на јавното претпријатие... Повеќе → 10.000 граѓани ги користат услугите на ЈП ПОЦ по електронски пат

Заврши одбележувањето на „Денови на Општина Центар“

Активности, Култура, Образование|

Со делењето на 150 пакети со хигиенски и прехранбени... Повеќе → Заврши одбележувањето на „Денови на Општина Центар“

Close Search Window