Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Реконструирани улиците „Периша Савелиќ“ и „Салвадор Аљенде“ во населба Водно

Активности|

По барање на жителите на Центар кои живеат во населба Водно,... Повеќе → Реконструирани улиците „Периша Савелиќ“ и „Салвадор Аљенде“ во населба Водно

Минатата недела санкционирани се 110 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 110 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 50. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 50-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 50. седница на Совет на Општина Центар

Close Search Window