За седум дена санкционирани се 100 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 100 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Граѓаните почнаа да пријавуваат комунални проблеми во Општина Центар преку мобилната апликација ПОЦ

Активности|

Повеќе од 30 комунални проблеми на територијата на Општина... Повеќе → Граѓаните почнаа да пријавуваат комунални проблеми во Општина Центар преку мобилната апликација ПОЦ

Изминатата седмица санкционирани 147 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 147 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

15% од вкупниот број на склучени договори со ЈП ПОЦ се издадени по електронски пат

Активности|

Една година по целосната дигитализација на ЈП Паркинзи на... Повеќе → 15% од вкупниот број на склучени договори со ЈП ПОЦ се издадени по електронски пат

Минатата недела санкционирани се 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ц 01 – Мал Ринг 1

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за јавна презентација и јавна анкета за ДУП Градска четврт Ц 01 – Мал Ринг 1

Close Search Window