Поделени 70 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во Општина Центар

Активности|

Денес, во ООУ „Киро Глигоров“, градоначалникот Саша... Повеќе → Поделени 70 решенија за еднократна парична помош за новороденчиња во Општина Центар

Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ заедно... Повеќе → Отворен е Дневниот центар за лица со церебрална парализа во ООУ „Киро Глигоров“

Санкционирани 284 непрописно паркирани возила за изминатата недела

Активности|

– ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во... Повеќе → Санкционирани 284 непрописно паркирани возила за изминатата недела

Во Центар поделени 150 пакети со прехранбени производи на семејства со висок социјален ризик

Активности|

Пред управната зграда на ЈП ПОЦ, Градоначалникот Саша... Повеќе → Во Центар поделени 150 пакети со прехранбени производи на семејства со висок социјален ризик

Одржана 42-рата седница и продолжението на 41-вата седница на Советот на Општина Центар

Активности, Совет|

Градоначалникот Саша Богдановиќ и советниците на Општина... Повеќе → Одржана 42-рата седница и продолжението на 41-вата седница на Советот на Општина Центар

Одлука за избор на кандидат по интерен оглас бр.01/2020

Активности|

Одлука за избор на извршител на работно место Раководител... Повеќе → Одлука за избор на кандидат по интерен оглас бр.01/2020

Измината недела санкционирани 370 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Измината недела санкционирани 370 непрописно паркирани возила

Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 42-ра седница на Совет на Општина Центар... Повеќе → Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Close Search Window