Општина Центар се приклучува на кампањата на МТСП за семејно насилство

Активности|

Општина Центар и Министерството за труд и социјална... Повеќе → Општина Центар се приклучува на кампањата на МТСП за семејно насилство

Уставниот Суд на РСМ ја отфрли иницијативата за поведување постапка за ДУП-от Градска четврт И 04 – Даре Џамбаз во Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Уставниот Суд на РСМ ја отфрли иницијативата за поведување постапка за ДУП-от Градска четврт И 04 – Даре Џамбаз во Општина Центар

Богдановиќ: Барам да ми се овозможи присуство на 12-та седница на Уставниот Суд

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, до... Повеќе → Богдановиќ: Барам да ми се овозможи присуство на 12-та седница на Уставниот Суд

Општина Центар: Вештачењето за пропустите на улицата „9-ти Мај“ ќе биде извршено за периодот од 2007-ма до 2009-та година

Активности|

Општина Центар изминатиот месец започна со реконструкција... Повеќе → Општина Центар: Вештачењето за пропустите на улицата „9-ти Мај“ ќе биде извршено за периодот од 2007-ма до 2009-та година

Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 45-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Емотивно видео од соработниците и пријатели на Горан Стефановски за неговиот роденден

Активности, Култура|

На денешен ден, пред 68 години во Битола е роден Горан... Повеќе → Емотивно видео од соработниците и пријатели на Горан Стефановски за неговиот роденден

Оглас за ангажирање сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање сезонски работници

Список на економски оператори кои ќе работат за време на полициски час

Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе... Повеќе → Список на економски оператори кои ќе работат за време на полициски час

Известување за работа на економски оператори во време на полициски час

Активности|

Општина Центар ги известува сите економски оператори, кои... Повеќе → Известување за работа на економски оператори во време на полициски час

Четврто одделенците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ реализираа видео повик со градоначалникот Саша Богдановиќ

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ, денеска... Повеќе → Четврто одделенците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ реализираа видео повик со градоначалникот Саша Богдановиќ

Close Search Window