Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Реконструирани улиците „Периша Савелиќ“ и „Салвадор Аљенде“ во населба Водно

Активности|

По барање на жителите на Центар кои живеат во населба Водно,... Повеќе → Реконструирани улиците „Периша Савелиќ“ и „Салвадор Аљенде“ во населба Водно

Минатата недела санкционирани се 110 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 110 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 50. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 50-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 50. седница на Совет на Општина Центар

Во салата на Советот на Општина Центар презентиран предлог ДУП-от Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Активности|

На јавната презентација во Сала на Совет на Општина Центар... Повеќе → Во салата на Советот на Општина Центар презентиран предлог ДУП-от Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Се реконструираат детските занимални во градинката „13 Ноември“ – Јасмин и се врши санација на санитарните чворови во ООУ „11 Октомври“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Се реконструираат детските занимални во градинката „13 Ноември“ – Јасмин и се врши санација на санитарните чворови во ООУ „11 Октомври“

Поставување сообраќајна сигнализација за еднонасочен сообраќај на улица „Партениј Зографски“ во населба Водно

Активности|

Во согласност со основниот сообраќаен проект и добиеното... Повеќе → Поставување сообраќајна сигнализација за еднонасочен сообраќај на улица „Партениј Зографски“ во населба Водно

Нова вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација и ЛЕД улично осветлување во Дебар Маало

Активности|

Општина Центар заврши со поставувањето на вертикална... Повеќе → Нова вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација и ЛЕД улично осветлување во Дебар Маало

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – Детален урбанистички план Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – Детален урбанистички план Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Соопштение за затврено градилиште кај Катна гаража „Беко“

Активности|

Денеска овластен градежен инспектор на Општина Центар,... Повеќе → Соопштение за затврено градилиште кај Катна гаража „Беко“

Close Search Window