Активности|

Децата вчера уживаа во уште една театарска бајка на отворено, во Парк Капиштец.
Намеани и радосни, со аплауз ги наградија актерите на претставата „Солта поскапа од злато“.
Со оваа одлична театарска изведба го завршивме петдневниот детски фестивал „На одмор сум во Скопје сум“, а за да биде оваа недела магична ни помогнаа Стела и Сани, Театар Хит и Театар Среќа.
Се гледаме повторно следното лето!

Comments are closed.

Close Search Window