Активности|

Возбудени и радосни, нашите најмали пееја, играа и се гушкаа со своите омилени ликови, Стела и Сани.
За вистинска среќа треба малку, доволно е да го видите своето дете насмеано и задоволно.
Мислам дека успеавме во тоа!
И не заборавајте, се гледаме повторно вечерва!!!
Парк Капиштец, ,,Солта поскапа од злато” и Театар Среќа, во 19 часот.

Comments are closed.

Close Search Window