Активности|

Парковите и игралиштата наместо да бидат места за рекреација, преку ноќ стануваат депонии на несовесни поединци.
Еве ги сликите од Капиштец каде утринава чистевме и кастревме. Просудете сами, до каде сме дојдени со некултурата и негрижата за својата општина, својот двор и своето здравје и околина. Апелирам, по којзнае кој пат, бидете совесни, ова е ваш Центар, грижете се за него!

Comments are closed.

Close Search Window