Општина Центар: Котлар грубо манипулира, нема никаква поплава од фекалии во ООУ Димитар Миладинов

Прес|

Општина Центар најостро реагира на денешниот статус на... Повеќе → Општина Центар: Котлар грубо манипулира, нема никаква поплава од фекалии во ООУ Димитар Миладинов

Реакција на „Порака до властите, зошто ги губите изборите“ од иницијативата „Шанса за Центар“, објавена на Фејсбук

Прес|

Во врска со написите во објавата на социјалните мрежи од... Повеќе → Реакција на „Порака до властите, зошто ги губите изборите“ од иницијативата „Шанса за Центар“, објавена на Фејсбук

Општина Центар: Казни за сопственикот кој рамнел земјиште на Водно

Прес|

Во однос на вчерашниот прилог на ТВ Сител за никнување на... Повеќе → Општина Центар: Казни за сопственикот кој рамнел земјиште на Водно

Реакција на соопштението на „Шанса за Центар“ поврзано со лап-топите, КК „Работнички“ и вработувањата

Прес|

Паушални и политикантски се барањата на носителот на... Повеќе → Реакција на соопштението на „Шанса за Центар“ поврзано со лап-топите, КК „Работнички“ и вработувањата

Богдановиќ: Ниту еден од претставниците на оваа власт не учествувал во реализацијата на проектот „Скопје 2014“

Прес|

Очигледно за проектот „Скопје 2014“ кој освен урбанистички,... Повеќе → Богдановиќ: Ниту еден од претставниците на оваа власт не учествувал во реализацијата на проектот „Скопје 2014“

Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Прес, Совет|

По добивањето на мислењето од Министерството за транспорт... Повеќе → Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Општина Центар: Остануваме посветени на заштитата на животната средина – отстранетите дрва ќе бидат заменети со нови и ќе се зачува целиот дрворед на „Орце Николов“

Прес|

Општина Центар ја информира јавноста дека останува... Повеќе → Општина Центар: Остануваме посветени на заштитата на животната средина – отстранетите дрва ќе бидат заменети со нови и ќе се зачува целиот дрворед на „Орце Николов“

Утре започнува втората фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“ во Општина Центар

Активности, Прес|

Утре, вторник (25.5.), Општина Центар ја започнува втората фаза... Повеќе → Утре започнува втората фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“ во Општина Центар

Реакција на градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ на новинарски текст од 17.5.2021

Прес|

Почитувани, Во однос на ставот на Комисијата за локална... Повеќе → Реакција на градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ на новинарски текст од 17.5.2021

Богдановиќ: Наместо со празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ да се вклучат со конкретни предлози

Активности, Прес|

ВМРО-ДПМНЕ и вчера, по којзнае кој пат, повторно излезе со... Повеќе → Богдановиќ: Наместо со празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ да се вклучат со конкретни предлози

Close Search Window