Објавен јавен повик за поправка и санација на покриви и лифтови во Општина Центар

Активности|

Општина Центар објавува Jавен повик за финансиска поддршка... Повеќе → Објавен јавен повик за поправка и санација на покриви и лифтови во Општина Центар

Општина Центар го усвои Деталниот урбанистички план за Градска четврт Ц 03 – Соборен храм

Совет|

На последната седница на Советот на Општина Центар... Повеќе → Општина Центар го усвои Деталниот урбанистички план за Градска четврт Ц 03 – Соборен храм

Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Богдановиќ: Зачувана уште една јавна површина, наплатена е банкарска гаранција за изградба на катна гаража

Активности|

Општина Центар успеа да наплати банкарска гаранција за... Повеќе → Богдановиќ: Зачувана уште една јавна површина, наплатена е банкарска гаранција за изградба на катна гаража

Close Search Window