Доделени вкупно 122 стипендии на основците за врвни постигнувања во повеќе области

Активности, Култура, Образование|

Општина Центар за учебната 2023/2024 година додели вкупно 122... Повеќе → Доделени вкупно 122 стипендии на основците за врвни постигнувања во повеќе области

Музички хепенинг „НЕШТО ШТО ЌЕ ОСТАНЕ“

Култура|

Вака си поминавме на концертот „Нешто што ќе остане“.... Повеќе → Музички хепенинг „НЕШТО ШТО ЌЕ ОСТАНЕ“

„Нешто што ќе остане“ ја испиша првата страница на позитивната приказна полна љубов, радост и дружба!

Култура|

И така приказната започна… „Нешто што ќе остане“ од тие... Повеќе → „Нешто што ќе остане“ ја испиша првата страница на позитивната приказна полна љубов, радост и дружба!

Герасимовски: Вечерва има само една дестинација, концертот „Нешто што ќе остане“ во Парк на Франкофонија

Култура|

Општина Центар за првпат организира музички хепенинг... Повеќе → Герасимовски: Вечерва има само една дестинација, концертот „Нешто што ќе остане“ во Парк на Франкофонија

Герасимовски: Голем музички хепенинг на 10 октомври во Паркот на Франкофонија

Култура|

Општина Центар најавува една нова музичка приказна која... Повеќе → Герасимовски: Голем музички хепенинг на 10 октомври во Паркот на Франкофонија

Герасимовски: Со „Маалски фестивал“ градиме традиција на различни културни вредност

Култура|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Со „Маалски фестивал“ градиме традиција на различни културни вредност

Герасимовски: Откажете ги плановите за викендов, ни следи „Маалски фестивал“ во Центар

Култура|

Со детска работилница, креативно пишување, цртање и... Повеќе → Герасимовски: Откажете ги плановите за викендов, ни следи „Маалски фестивал“ во Центар

Резултати од доделени средства од Буџетот на Општина Центар за финансиска поддршка на проекти од култура и програмски активности на здруженија и фондации за 2023. година

Активности, Култура, Проекти|

Резултати од доделени средства од Буџетот на Општина... Повеќе → Резултати од доделени средства од Буџетот на Општина Центар за финансиска поддршка на проекти од култура и програмски активности на здруженија и фондации за 2023. година

Годишен концерт на најдобрите таленти од Центар во областа на културата

Култура|

Во Кино Фросина во Младинскиот културен центар се одржа... Повеќе → Годишен концерт на најдобрите таленти од Центар во областа на културата

Екопикник за поддршка на домашните производители

Култура|

Во Паркот на франкофонијата, изминатава сабота за прв пат... Повеќе → Екопикник за поддршка на домашните производители

Close Search Window