Герасимовски: Целосно е реконструирано детското игралиште близу Зелениот пазар

Активности|

Општина Центар започна со целосно реконструирање на... Повеќе → Герасимовски: Целосно е реконструирано детското игралиште близу Зелениот пазар

Иницијативата на Герасимовски пред Лога и Бочварски, конфискуваните дивоградби да ги користат граѓаните

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Иницијативата на Герасимовски пред Лога и Бочварски, конфискуваните дивоградби да ги користат граѓаните

Герасимовски: Нашата визија во Центар е да имаме модерна и европска младина

Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Нашата визија во Центар е да имаме модерна и европска младина

Герасимовски: Започна реконструкција на платото пред Зелениот пазар

Активности|

Општина Центар продолжува со санација на оштетените... Повеќе → Герасимовски: Започна реконструкција на платото пред Зелениот пазар

Герасимовски поднесе Иницијатива до ЗЕЛС: Наместо уривање, конфискација на нелегално изградените објекти

Активности|

Градончалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, на... Повеќе → Герасимовски поднесе Иницијатива до ЗЕЛС: Наместо уривање, конфискација на нелегално изградените објекти

Одбележан 2 Април – Меѓународниот ден на аутизмот

Активности, Образование|

По повод 2 април-Меѓународниот ден на аутизмот, посветен на... Повеќе → Одбележан 2 Април – Меѓународниот ден на аутизмот

Герасимовски: Нема повеќе чекање за офталмолошки и стоматолошки прегледи за првачиња

Активности|

Општина Центар и Јавната здравствена установа-Здравствен... Повеќе → Герасимовски: Нема повеќе чекање за офталмолошки и стоматолошки прегледи за првачиња

За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Барањето за враќање на Ќосето Арсовска да го упати до Собранието

Прес|

Во врска со последните написи во медиумите, Општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Барањето за враќање на Ќосето Арсовска да го упати до Собранието

Герасимовски: Од понеделник ПОЦ ќе врши и комунални услуги

Активности|

На последната 22 – Седница на Советот на Општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Од понеделник ПОЦ ќе врши и комунални услуги

Close Search Window