Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Поддршката од САД е клучна за развојот на нашата земја

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Поддршката од САД е клучна за развојот на нашата земја

Герасимовски: Една година НУЛА денари трошоци за угостителски услуги и патувања во странство

Активности, Прес|

Во интерес на отчетноста и транспарентноста Општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Една година НУЛА денари трошоци за угостителски услуги и патувања во странство

Минатата недела санкционирани 265 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани 265 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window