Општина Центар и во новата 2021-ва година продолжува со проектот „Нула глад“

Активности|

Редовните месечни активности од проектот „Нула глад во... Повеќе → Општина Центар и во новата 2021-ва година продолжува со проектот „Нула глад“

ООУ „Киро Глигоров“ во потесен избор за наградата на ЕУ за современа архитектура, Мис ван дер Рое 2022

Активности, Образование|

Општинското основно училиште „Киро Глигоров“ влезе во... Повеќе → ООУ „Киро Глигоров“ во потесен избор за наградата на ЕУ за современа архитектура, Мис ван дер Рое 2022

Богдановиќ: Да го селектираме отпадот и да ја зачуваме животната средина

Активности, Проекти|

Уште на првиот ден од новата година градоначалникот на... Повеќе → Богдановиќ: Да го селектираме отпадот и да ја зачуваме животната средина

Close Search Window