Герасимовски: Општина Центар редовно ќе ги мие улиците во Центар

Активности|

Општина Центар продолжува со интензивно одржување на... Повеќе → Герасимовски: Општина Центар редовно ќе ги мие улиците во Центар

Герасимовски: Секоја недела килограм овошје од прва класа за сите деца запишани во градинка

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Секоја недела килограм овошје од прва класа за сите деца запишани во градинка

Минатата недела санкционирани се 208 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 208 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Пензионерите со примања до 35 000 ден или без приход можат да користат домашна нега

Активности, Проекти|

Општина Центар го измени Правилникот за начинот, условите и... Повеќе → Герасимовски: Пензионерите со примања до 35 000 ден или без приход можат да користат домашна нега

Герасимовски: Повторно е санирано кошаркарското игралиште „Славка Недиќ“ од оштетувања

Активности|

Општина Центар повторно го санираше кошаркарско игралиште... Повеќе → Герасимовски: Повторно е санирано кошаркарското игралиште „Славка Недиќ“ од оштетувања

Герасимовски: Ќе се реконструираат тоалетите во ООУ „Димитар Миладинов“

Активности, Образование|

Општина Центар набрзо ќе започне со реконструкција на... Повеќе → Герасимовски: Ќе се реконструираат тоалетите во ООУ „Димитар Миладинов“

Герасимовски: Новите ДУП-ви во Центар носат подобри урбанистички решенија

Активности|

Носењето нови ДУП-ви има една цел, а тоа е подобро... Повеќе → Герасимовски: Новите ДУП-ви во Центар носат подобри урбанистички решенија

Градоначалникот Герасимовски им се заблагодари и парично ги награди хигиеничарите од ПОЦ

Активности|

Благодарност и награден бонус им додели градоначалникот на... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски им се заблагодари и парично ги награди хигиеничарите од ПОЦ

Герасимовски: Општина Центар ќе се чисти и во втора смена

Прес|

Комуналните служби сеуште се на терен и активно ги празнат... Повеќе → Герасимовски: Општина Центар ќе се чисти и во втора смена

Герасимовски: Политиката нема да го исчисти Скопје, фокус да ни бидат граѓаните

Прес|

„Да ја тргнеме политиката на страна затоа што таа нема да... Повеќе → Герасимовски: Политиката нема да го исчисти Скопје, фокус да ни бидат граѓаните

Close Search Window