Наставници од ООУ „11 Октомври“ на обука за мултимедија во Италија

Образование|

Општинското основно училиште „11 Октомври“, Центар е... Повеќе → Наставници од ООУ „11 Октомври“ на обука за мултимедија во Италија

Санкционирани 161 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 161 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Завршува вториот дел од реконструкцијата на улицата „Народен Фронт“

Активности|

Општина Центар го завршува и вториот дел од улицата... Повеќе → Завршува вториот дел од реконструкцијата на улицата „Народен Фронт“

Реакција на соопштението на „Шанса за Центар“ поврзано со лап-топите, КК „Работнички“ и вработувањата

Прес|

Паушални и политикантски се барањата на носителот на... Повеќе → Реакција на соопштението на „Шанса за Центар“ поврзано со лап-топите, КК „Работнички“ и вработувањата

Завршуваат третата и четвртата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Активности|

Општина Центар во наредните денови ќе ги заврши третата и... Повеќе → Завршуваат третата и четвртата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на кровот на ООУ „Ј.Х. Песталоци“

Активности, Образование|

Утринава, градоначалникот на Општина Центар, Саша... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на кровот на ООУ „Ј.Х. Песталоци“

Минатата недела санкционирани се 167 непрописно паркирани возила на териотрија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 167 непрописно паркирани возила на териотрија на Општина Центар

Конкурс за доделување на годишната награда на Општина Центар – „Феникс“ за 2021 година

Активности|

Врз основа на член 7 од Правилникот за начинот, условите и... Повеќе → Конкурс за доделување на годишната награда на Општина Центар – „Феникс“ за 2021 година

Богдановиќ: Ниту еден од претставниците на оваа власт не учествувал во реализацијата на проектот „Скопје 2014“

Прес|

Очигледно за проектот „Скопје 2014“ кој освен урбанистички,... Повеќе → Богдановиќ: Ниту еден од претставниците на оваа власт не учествувал во реализацијата на проектот „Скопје 2014“

Општина Центар го надградува ГИС порталот

Активности, Проекти|

Општина Центар, како прва единица на локалната самоуправа... Повеќе → Општина Центар го надградува ГИС порталот

Close Search Window