Изминатата седмица санкционирани 209 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 209 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП „ПОЦ“ од денес бесплатно ќе ги отстранува хаварисаните возила во Центар

Uncategorized|

Започнува кампањата „Да го исчистиме Центар од хаварисани... Повеќе → ЈП „ПОЦ“ од денес бесплатно ќе ги отстранува хаварисаните возила во Центар

Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Активности, Проекти, Спорт и млади|

Посетете ја веб-страната на Општина Центар, centar.gov.mk и дадете... Повеќе → Општина Центар собира предлози за име на новиот Младински центар

Свислион ДОО Скопје е нов партнер на Општина Центар и Банка за Храна МК во проектот „Нула Глад“

Активности, Проекти|

Уште една општествено одговорна компанија се приклучи кон... Повеќе → Свислион ДОО Скопје е нов партнер на Општина Центар и Банка за Храна МК во проектот „Нула Глад“

Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар за 2021 година, наменети за финансирање на активности на здруженијата и фондациите

Активности|

ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ Врз основа на Законот за здруженија и... Повеќе → Јавен повик за прибирање барања за користење средства од Буџетот на Општина Центар за 2021 година, наменети за финансирање на активности на здруженијата и фондациите

Обновена вертикалната сообраќајна сигнализација на улиците во делот на Т.Ц. Буњаковец

Активности|

Во Општина Центар одамна немаше воведено нови сообраќајни... Повеќе → Обновена вертикалната сообраќајна сигнализација на улиците во делот на Т.Ц. Буњаковец

На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Активности|

Екипи на Општина Центар изминатото деноноќие со специјални... Повеќе → На улиците во Општина Центар нанесена течност против замрзнување на асфалтот

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Активности|

Општина Центар продолжува со замена на старото и дотраено... Повеќе → Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Санкционирани 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Речиси 4 милиони евра од судски пресуди, договорни казни и активирани банкарски гаранции во Буџетот на Општина Центар

Активности|

Општина Центар и покрај минатогодишната состојба со... Повеќе → Речиси 4 милиони евра од судски пресуди, договорни казни и активирани банкарски гаранции во Буџетот на Општина Центар

Close Search Window