ИЗВЕСТУВАЊЕ

Активности|

Општина Центар ја известува јавноста дека во текот на... Повеќе → ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ И ПРЕПОРАКИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Активности|

Во согласност со препораките и Одлуката на Владата на... Повеќе → ИЗВЕСТУВАЊЕ И ПРЕПОРАКИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Од денес нема настава во центарските градинки и основни училишта

Активности|

Општина Центар ја известува јавноста дека заклучно од... Повеќе → Од денес нема настава во центарските градинки и основни училишта

Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 44-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Центар

Машините за рециклирање пристигнаа во Општина Центар

Активности|

Денеска пристигнаа првите 9 од планираните 27 повратни... Повеќе → Машините за рециклирање пристигнаа во Општина Центар

Дневен ред за 43-та седница на Совет на Општина Центар

Активности|

Дневен ред за 43. седница на Совет на Општина Центар, закажан... Повеќе → Дневен ред за 43-та седница на Совет на Општина Центар

Санкционирани 256 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 256 непрописно паркирани возила во Центар

Close Search Window