Општина Центар објави јавен повик за субвенции за проектот „Центар се грижи за возрасните“

Активности, Проекти|

Општина Центар распиша Јавен повик за доделување субвенции... Повеќе → Општина Центар објави јавен повик за субвенции за проектот „Центар се грижи за возрасните“

Градоначалникот Богдановиќ подели топли оброци и пакети на социјално ранливите семејства од Маџир Маало и Крњево

Активности|

Денес, на Велики петок, во очи на големиот христијански... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ подели топли оброци и пакети на социјално ранливите семејства од Маџир Маало и Крњево

Пакети со храна и средства за хигиена од градинките во Општина Центар за семејствата од Маџир Маало, Кале и Крњево

Активности|

Децата од трите општински детски градинки, „Р.Ј. Корчагин“,... Повеќе → Пакети со храна и средства за хигиена од градинките во Општина Центар за семејствата од Маџир Маало, Кале и Крњево

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша Барањето за набавка на три специјални возила за одржување на уличната хигиена

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, го... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша Барањето за набавка на три специјални возила за одржување на уличната хигиена

Општина Центар: Ги контролираме и санкционираме непрописно паркираните возила

Активности|

Во врска со пишувањата во одредени медиуми за наводен... Повеќе → Општина Центар: Ги контролираме и санкционираме непрописно паркираните возила

Богдановиќ го потпиша барањето за спроведување постапка за јавна набавка, за реконструкција на енергетски-ефикасна фасада на станбен објект во Дебар Маало

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, го... Повеќе → Богдановиќ го потпиша барањето за спроведување постапка за јавна набавка, за реконструкција на енергетски-ефикасна фасада на станбен објект во Дебар Маало

Културата, спортот и образованието – клучни области за обновување на соработката помеѓу Општина Центар и Стари Град во Белград

Активности, Култура, Образование, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Културата, спортот и образованието – клучни области за обновување на соработката помеѓу Општина Центар и Стари Град во Белград

На почетокот на јули ќе се одржи подготвително рочиште за раскин на договорот за изградба на катна гаража кај „АвтоМакедонија“

Активности|

На 5.7.2021-ва година во просториите на Основниот граѓански суд... Повеќе → На почетокот на јули ќе се одржи подготвително рочиште за раскин на договорот за изградба на катна гаража кај „АвтоМакедонија“

Општина Центар го одбележа Светскиот ден на книгата

Активности, Култура, Образование, Спот и млади|

По повод 23 април – Светскиот ден на книгата и авторските... Повеќе → Општина Центар го одбележа Светскиот ден на книгата

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на три улици во Општина Центар

Активности|

Согласно зацртаната динамика за работа и на барање на... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за реконструкција на три улици во Општина Центар

Close Search Window