ЈП „ПОЦ“ од денес бесплатно ќе ги отстранува хаварисаните возила во Центар

Uncategorized|

Започнува кампањата „Да го исчистиме Центар од хаварисани... Повеќе → ЈП „ПОЦ“ од денес бесплатно ќе ги отстранува хаварисаните возила во Центар

Санкционирани 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во Центар бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници

Uncategorized|

По повод претстојните новогодишни празници Ве известуваме... Повеќе → Во Центар бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници

Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Санкционирани 96 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 96 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

За седум дена санкциониранo е 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкциониранo е 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Санкционирани 206 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 206 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Uncategorized|

Денеска во Уставниот суд на Република Северна Македонија,... Повеќе → Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Close Search Window