Општина Центар отстранува импровизирана градба од ресторан на Водно

Активности|

Секторот за инспекциски работи и денес излезе на терен и... Повеќе → Општина Центар отстранува импровизирана градба од ресторан на Водно

Дневен ред за 57. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 57-ма седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 57. седница на Совет

Санкционирани 96 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 96 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Центар за талентирани ученици од општините Центар, Карпош и Кисела Вода

Активности, Проекти|

На денешната дваесетта седница на Советот за развој на... Повеќе → Центар за талентирани ученици од општините Центар, Карпош и Кисела Вода

Акцијата на Општина Центар продолжува – отстранета диво поставената тераса на гостилницата „Аманет“

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар и оваа... Повеќе → Акцијата на Општина Центар продолжува – отстранета диво поставената тераса на гостилницата „Аманет“

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Општина Центар денес отстрани уште една трафика, две гаражи и непрописно поставени паркинг блокатори

Активности|

Продолжуваат активностите на инспекцијата на Општина... Повеќе → Општина Центар денес отстрани уште една трафика, две гаражи и непрописно поставени паркинг блокатори

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар отстрани 5 трафики спроти поранешна Градска болница

Активности|

Денес продолжува акцијата на Секторот за инспекциски... Повеќе → Секторот за инспекциски работи на Општина Центар отстрани 5 трафики спроти поранешна Градска болница

Oпштинските инспекциски служби отстраниja два нелегално изградени објекти во Општина Центар

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар, денес со... Повеќе → Oпштинските инспекциски служби отстраниja два нелегално изградени објекти во Општина Центар

За седум дена санкциониранo е 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкциониранo е 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Close Search Window