Спорт и млади|

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ – 25. 05. 2022 година
12.00 часот – ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Киро Глигоров“ – 2 : 0
13.00 часот – ООУ “Коле Неделковски“ – ООУ “Ј.Х Песталоци“ – 2 : 0
ФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ – 26. 05. 2022 година
      Натпревар за III-то место – ООУ “Ј.Х Песталоци“ – ООУ “Киро Глигоров“ 2 : 1
         ФИНАЛЕ – ООУ “Димитар Миладинов“ – ООУ “Коле Неделковски“ 2 : 0
1. МЕСТО ООУ “Димитар Миладинов“
2. МЕСТО ООУ “Коле Неделковски“
3. МЕСТО ООУ “Ј.Х Песталоци“
Најдобра смечерка: МИА СТОИЛКОВСКА (ООУ “Димитар Миладинов“
Најдобра одбојкарка: БОРЈАНА СТОЈАНОВСКА (ООУ “Коле Неделковски)

Comments are closed.

Close Search Window